Glazen Vogeltjes

Zittesje Pieterkes 2.0

Momenteel zijn we nog hard aan het werk aan deze nieuwe vogeltjes 2.0 Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

En laat me je inspireren!
Glazen vogeltjes

Deze glazen vogeltjes zijn een variant van onze glas in lood vogeltjes “Zittesje Pieterkes” geboren op ons stadshekje bij ons 1e pand in Sittard.  Deze vogeltjes van glas weerspiegelen ons gedrag: ze zijn verliefd, schateren het uit van het lachen, roddelen en keren elkaar soms de rug toe. Om een lang verhaal kort te maken laten ze zien dat wij als mens eigenlijk niet zonder elkaar kunnen.

 

Vogeltje van glas

Bij deze nieuwe variant wat ontworpen is in ons eigen atelier kun je zelf je frame uitkiezen en daarna je vogeltje van glas. Deze kun je eenvoudig erin plaatsen en zo zelf je kleurcombinatie maken. Zo zijn er fames voor 1 vogeltje van glas of 2. In de toekomst wordt dit nog verder uitgebreid.

 

Gekleurde vogels van glas

Welke kleur ga je kiezen? De gekleurde vogels van glas zijn een echte eye-catcher in je interieur en geven een bepaalde sfeer of stemming.

Er zijn verschillende manieren waarop kleur in een interieur wordt toegepast, zoals op de muren, meubels, accessoires en textiel.

Warme kleuren zoals rood, oranje en geel zorgen voor een gezellige en uitnodigende sfeer. Deze kleuren zijn geschikt voor sociale ruimtes zoals de woonkamer of eetkamer.

Koele kleuren zoals blauw, groen en violet zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer. Deze kleuren zijn geschikt voor slaapkamers en badkamers.

Neutrale kleuren zoals wit, beige en grijs zijn rustgevend en kunnen een rustige achtergrond vormen voor opvallende accenten.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de verhouding tussen kleuren en hoe ze in een ruimte worden gecombineerd. Een monochrome kleurenschema kan rustgevend zijn, terwijl een gevarieerd kleurenschema energiek en speels kan zijn. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe de verlichting in een ruimte de kleuren beïnvloedt.

Het is belangrijk om de gekleurde vogels van glas in de context van de huidige stijl van de woning en de persoonlijke smaak te kiezen, zo dat het interieur eenheid uitstraalt en harmonieus is.

Glazen vogeltjes bij de klanten thuis

Wij worden blij van foto’s van klanten!

Wij vinden het heel leuk als klanten ons foto’s toesturen wanneer onze “Zittesje Pieterkes” 2.0 veilig geland zijn. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat ze over de hele wereld zijn uitgevlogen 🙂 Rekening houdend met de privacy van onze klanten zullen we geen plaatsnamen en of familie namen vermelden bij de foto’s.