Al geruim

0
jaar ervaring

ASSIERADEN VOOR HEREN

Voor altijd dichtbij

Meer dan

0
Tevreden klanten

Assieraden voor heren van NAN Glass & Design

Je dierbare voor altijd dichtbij

Draag je geliefde dierbare voor altijd dichtbij door ietwat as in een sieraad te dragen. Dit kan troost bieden doordat de as sieraden voor de man van NAN Glas & Design tijdloos zijn en altijd mooi blijven.

Bekijk in alle rust onze collectie op de website of in de winkel. Samen bespreken we je wensen en ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jij een schitterend sieraad ontvangt.

Persoonlijk advies

Ik kijk naar jouw situatie en geef je graag advies op maat.

Hoge kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw dierbaren.

Unieke producten

Speciaal gemaakt voor jouw dierbaren.

Personaliseren

Door speciale lasertechnieken is het mogelijk om naam, datum en/of vingerafdrukken te laten laseren in onze sieraden.
As sieraden een schitterende tastbare herinnering aan een dierbare waarin een gedeelte van de as zichtbaar of onzichtbaar is opgeslagen. Het symbolisch meedragen van een overleden persoon kan een emotionele troost zijn in moeilijke tijden.

As sieraden met een kleur

De as sieraden voor heren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door gebruik te maken van een gekleurde hars kun je het sieraad heel persoonlijk maken. Het is ook mogelijk om bij het vullen van het sieraad met de as in de hars aanwezig te zijn. Maar uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen zonder dat je erbij aanwezig bent. Het duurt ongeveer 2 uur voordat dit klaar is. Het sieraad dat nog op maat gemaakt moet worden of waar nog een lasergravure bij gedaan moet worden dient eerst klaar gemaakt te worden voordat wij het kunnen vullen. Dit duurt gemiddeld 14 dagen.

Waarom as sieraden van NAN Glass & Design

Er zijn verschillende as sieraden voor de man zoals een ketting, een armband of ring. Zo zijn er ook verschillende kleuren mogelijk om zo een persoonlijk sieraad met as krijgen die helemaal past bij jou.

 

Herdenkings sieraden

Daarnaast is het ook mogelijk om dit te laten personaliseren door er een vingerafdruk, tekst of bijvoorbeeld kleine baby voetjes in te laten laser graveren. Dit moet allereerst gebeuren voordat het gevuld kan worden met wat as.

Nan zal alle mogelijkheden graag met je bespreken zodat het helemaal past bij jou en de overleden dierbare. Dit is heel belangrijk voor je rouwproces en kan dus wat meer tijd in beslag nemen dan zomaar iets bestellen.

Als alles is besproken en het as sieraad helemaal klaar is dan vult Nan het as sieraad voor je, waarna je het sieraad na twee uur gevuld kunt ophalen in de winkel. Zo kun jij snel je dierbare altijd bij je dragen. Het is ook mogelijk om de as op te sturen zodat het sieraad na het vullen naar je toe wordt opgestuurd.