Al geruim

0
jaar ervaring

GLASKUNST NAN-DESIGN

Glaskunst uit eigen atelier

Meer dan

0
Tevreden klanten

Glazen schaal

Een glazen schaal is naast functioneel ook een design object. Alle glazen schalen van NAN Glass & Design worden namelijk met uiterste precisie hand gemaakt. Hierdoor verzeker je jezelf van een uniek object die gegarandeerd bewonderende ogen zal trekken. NAN Glass & Design beschikt over een uitgebreid assortiment aan glazen schalen, die periodiek worden aangevuld met vernieuwde handgemaakte varianten. Een glazen schaal is tijdloos en oogt luxe. Hierdoor passen ze bij elk interieur. Alle glazen schalen van NAN zijn met de hand gemaakt, waardoor ze ook geschikt zijn als design object. Daarnaast zijn ze van sterke materialen gemaakt waardoor ze de dagelijkse gang van zaken goed kunnen weerstaan. Interesse in een glazen schaal? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs bij onze winkel in Maastricht.

Glazen sier schaal van NAN Glass & Design

De glazen sier schalen van NAN Glass & Design zijn met de hand gemaakt. Hierdoor is elk object uniek, waardoor je een echt design object garandeert. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden qua vorm en kleur ook eindeloos. De uitgebreide collectie bestaat dan ook uit verschillende varianten die bij ieder interieur passen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan helpen wij jou graag bij het maken van een goede keuze. Wij passen jouw wensen en behoeftes toe op ons aanbod, waarbij het geheel nieuw maken van een unieke glazen sier schaal op maat niet uitgesloten is. Door jarenlange ervaring in glaskunst weet NAN haar expertise toe te passen op deze schitterende designobjecten. Een unieke glazen sier schaal straalt dan ook kwaliteit en luxe uit! Til jij jouw interieur naar een hoger niveau met een design schaal van glas?
NAN DESIGN
glazen schaal
glazen schaal

Een design schaal van glas

Een design schaal van glas van NAN Glass & Design wordt met behulp van glas fusing geproduceerd.  Glas fusing is een minder oude techniek, waarbij verschillende kleuren glas aan elkaar gesmolten worden in een glas oven. Hierdoor is het mogelijk om diverse kleuren te combineren tot bijzondere schakeringen. Alhoewel de meeste glazen schalen gemiddeld 40cm breed en lang zijn, zijn de mogelijkheden bij op maat gemaakte objecten eindeloos. Zo biedt NAN Glass & Design diverse carré schalen aan. Dit zijn vierkante schalen met omhoogslaande hoeken. Deze schalen ogen licht en fijn, waardoor ze in ieders woonkamer passen. Daarnaast zijn deze schalen beschikbaar in verschillende kleuren die passen bij verschillende interieurs en stijlen. De collectie wisselt gedurende het hele jaar, waarbij er periodiek een design schaal van glas bijkomt. Hierdoor is er ten allen tijden voor ieder een glazen schaal die bij hem of haar past! Of je deze design schaal als fruitschaal wilt gaan gebruiken mag je uiteraard helemaal zelf bepalen. Je kunt natuurlijk heel selectief zijn in het fruit wat je erop legt waardoor de design schaal nog beter tot zijn recht komt.

Van kunstobject tot serveerschaal

Voordelen van een glazen schaal is dat je een kleurrijk en uniek design object op je tafel hebt. Glazen schalen zijn er in verschillende designs en kleuren waardoor er altijd wel eentje bij jouw interieur past. Het transparante karakter van glas zorgt ervoor dat het licht mooi reflecteert en het object nog meer tot zijn recht komt. Een glazen schaal kan dus zowel functioneel als decoratief worden ingezet. Onderhoud van een glazen schaal is gemakkelijk met een vochtige doek en een mild sopje. Omdat glas geen vuil opneemt, hoef je niet bang te zijn dat er vlekken ontstaan. Dit maakt het onderhoud van een glazen schaal erg makkelijk en snel. Toepassingen van een glazen schaal is als kunstobject decoratief op tafel of dressoir maar kan ook functioneel met wat fruit een eyecatcher zijn op je kookeiland bijvoorbeeld. Een glazen fruitschaal design kan een echte blikvanger zijn in je keuken en zorgt voor een gezonde uitstraling. Daarnaast kan een glazen schaal ook dienen als serveerschaal voor bijvoorbeeld hapjes. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kleurrijke glazen schalen van Nan Hartwich voor elke stijl

Ben je op zoek naar een kleurrijke glazen schaal die past bij elke stijl? Dan moet je zeker kennis maken met de ontwerpen van Nan Hartwich. Deze schalen zijn gemaakt van glas en verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. In deze paragraaf lees je meer over de kenmerken en mogelijkheden van deze schalen.

Materiaal en afmetingen De glazen schalen van Nan Hartwich zijn gemaakt van transparant of opaal glas. Dit geeft de schalen een unieke uitstraling. Qua afmetingen beginnen de schalen bij 30 x 30 cm en hebben ze een maximale grootte van 42 x 42 cm. Naast vierkante schalen zijn er ook vrije vormen beschikbaar.

Wat deze glazen schalen zo bijzonder maakt, zijn de unieke ontwerpen van Nan Hartwich. Door de verschillende kleuren en patronen kun je zelf creatief worden in hoe je de schaal wilt gaan gebruiken. Zo kun je de schaal als sierschaal op tafel leggen of rechtop staand in een standaard plaatsen, speciaal daarvoor ontworpen.

Ben je geïnteresseerd in een glazen sierschaal, een vierkante glazen schaal of een gekleurde glazen schaal? Dan kun je deze gemakkelijk vinden via onze online webshop of door ons atelier/galerie te bezoeken in Maastricht. .Bestellen gaat snel en eenvoudig, zodat je binnenkort kunt genieten van een prachtige glazen schaal van Nan Hartwich.

Design glazen fruitschaal als eyecatcher

Een glazen schaal kan een mooie toevoeging zijn aan je interieur. Niet alleen is het praktisch om bijvoorbeeld fruit in te bewaren, maar het kan ook dienen als decoratie op je tafel. Er zijn verschillende soorten en maten schalen verkrijgbaar, maar de kleur van de schaal kan een belangrijke rol spelen bij het brengen van kleur in je interieur.

Het fijne aan de glazen schalen van Nan Hartwich is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende groottes. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel kleinere als grotere interieurs. Of je nu een tafel hebt van 1.50 m of 2.50 m, er is altijd wel een passende schaal te vinden.

De prijs van de schalen begint bij € 199,95. Dit lijkt misschien wat aan de hoge kant, maar bedenk wel dat ieder ontwerp uniek is en met de hand gemaakt wordt door Nan Hartwich. Zo weet je zeker dat je een exclusieve glazen schaal in huis haalt.

Een glazen schaal als cadeau

Een glazen schaal als cadeau kan een originele keuze zijn. Vooral als je kiest voor een mooi design exemplaar van Nan Glass & Design. De schalen die zij maken zijn stuk voor stuk uniek en hebben een prachtige uitstraling.

Niet alleen is een glazen schaal geschikt als cadeau vanwege de originaliteit, maar ook vanwege de veelzijdigheid. Of het nu gaat om een huwelijkscadeau, een VUT cadeau of een cadeau voor een nieuwe woning, een schaal van Nan Hartwich zal altijd goed in de smaak vallen.

Zoek je specifiek naar een design schaal van glas? Dan ben je bij Nan Glass & Design aan het juiste adres. Zij hebben een breed scala aan prachtige glazen schalen met een uniek design. Ook voor een mooie glazen schaal voor op tafel kun je bij hen terecht.