Al geruim

0
jaar ervaring

GLASKUNST NAN-DESIGN

Glaskunst uit eigen atelier

Meer dan

0
Tevreden klanten

Glazen schaal

Een glazen schaal is naast functioneel ook een design object. Alle glazen schalen van NAN Glass & Design worden namelijk met uiterste precisie hand gemaakt. Hierdoor verzeker je jezelf van een uniek object die gegarandeerd bewonderende ogen zal trekken. NAN Glass & Design beschikt over een uitgebreid assortiment aan glazen schalen, die periodiek worden aangevuld met vernieuwde handgemaakte varianten. Een glazen schaal is tijdloos en oogt luxe. Hierdoor passen ze bij elk interieur. Alle glazen schalen van NAN zijn met de hand gemaakt, waardoor ze ook geschikt zijn als design object. Daarnaast zijn ze van sterke materialen gemaakt waardoor ze de dagelijkse gang van zaken goed kunnen weerstaan. Interesse in een glazen schaal? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs bij onze winkel in Maastricht.

Glazen schaal van NAN Glass & Design

De glazen schalen van NAN Glass & Design zijn met de hand gemaakt. Hierdoor is elk object uniek, waardoor je een echt design object garandeert. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden qua vorm en kleur ook eindeloos. De uitgebreide collectie bestaat dan ook uit verschillende varianten die bij ieder interieur passen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan helpen wij jou graag bij het maken van een goede keuze. Wij passen jouw wensen en behoeftes toe op ons aanbod, waarbij het geheel nieuw maken van een unieke glazen schaal op maat niet uitgesloten is. Door jarenlange ervaring in glaskunst weet NAN haar expertise toe te passen op deze schitterende designobjecten. Een unieke glazen schaal straalt dan ook kwaliteit en luxe uit! Til jij jouw interieur naar een hoger niveau met een design schaal van glas?
NAN DESIGN
glazen schaal
glazen schaal

Een design schaal van glas

Een design schaal van glas van NAN Glass & Design wordt met behulp van glas fusing geproduceerd.  Glas fusing is een minder oude techniek, waarbij verschillende kleuren glas aan elkaar gesmolten worden in een glas oven. Hierdoor is het mogelijk om diverse kleuren te combineren tot bijzondere schakeringen. Alhoewel de meeste glazen schalen gemiddeld 40cm breed en lang zijn, zijn de mogelijkheden bij op maat gemaakte objecten eindeloos. Zo biedt NAN Glass & Design diverse carré schalen aan. Dit zijn vierkante schalen met omhoogslaande hoeken. Deze schalen ogen licht en fijn, waardoor ze in ieders woonkamer passen. Daarnaast zijn deze schalen beschikbaar in verschillende kleuren die passen bij verschillende interieurs en stijlen. De collectie wisselt gedurende het hele jaar, waarbij er periodiek een design schaal van glas bijkomt. Hierdoor is er ten allen tijden voor ieder een glazen schaal die bij hem of haar past!