Al geruim

0
jaar ervaring

ASSIERADEN VOOR DAMES

Voor altijd dichtbij

Meer dan

0
Tevreden klanten

As armband voor dames

Een as armband zal voor heel veel dames fijn voelen om te dragen. Een armband waar wat as in kan zal als accessoire mooi en persoonlijk zijn. Het kan ook minder opvallend zijn waardoor het prettiger voelt om voor assieraden een armband te kiezen voor de dames.

 

Bekijk in alle rust onze collectie op de website of in de winkel. Samen bespreken we je wensen en ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jij een schitterend sieraad ontvangt.

Persoonlijk advies

Ik kijk naar jouw situatie en geef je graag advies op maat.

Hoge kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw dierbaren.

Unieke producten

Speciaal gemaakt voor jouw dierbaren.

Personaliseren

Door speciale lasertechnieken is het mogelijk om naam, datum en/of vingerafdrukken te laten laseren in onze sieraden.
Assieraden voor dames is een schitterende tastbare herinnering aan een dierbare waarin een gedeelte van de as zichtbaar of onzichtbaar is opgeslagen. Het symbolisch meedragen van een overleden persoon kan een emotionele troost zijn in moeilijke tijden.

As ketting in goud

Een as ketting in goud staat heel sierlijk en is tijdloos. Ook blijft een as ketting in goud altijd mooi en zal de as er heel subtiel in verwerkt worden. Op onze website kun je duidelijk zien of een as ketting in goud mogelijk is. Dit kan dan in 9-14-of 18 karaat goud zijn. Waarvan de prijs altijd opgevraagd dient te worden i.v.m. de goudkoers prijs wijzigen op dit moment. Door gebruik te maken van een gekleurde hars kun je het sieraad heel persoonlijk maken. Het is ook mogelijk om bij het vullen van het sieraad met de as in de hars aanwezig te zijn. Maar uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen zonder dat je erbij aanwezig bent. Het duurt ongeveer 2 uur voordat dit klaar is. Het sieraad dat nog op maat gemaakt moet worden of waar nog een lasergravure bij gedaan moet worden dient eerst klaar gemaakt te worden voordat wij het kunnen vullen. Dit duurt gemiddeld tussen de 14 dagen tot 6 weken

Asring dames

Assieraden in de vorm van een asring is uiteraard ook mogelijk voor dames. Zo zijn er veel verschillende modellen en combinatiemogelijkheden voor assieraden als asring voor dames. Er zijn ringen waar 2 as reservoirs in zitten. Bij deze assieraden heb je dus maar 1 ring nodig dames. Wat wel zo handig is als je van 2 personen as wilt laten verwerken. De hoeveelheid as wat je nodig hebt om een ring te kunnen vullen is een half theelepeltje as al voldoende.

As oorbellen

Ook is het mogelijk om as oorbellen te kiezen voor de dames. Deze oorbellen kunnen net zoals alle andere assieraden voor dames gevuld worden met een gekleurde of kleurloze hars waar de as zichtbaar in is. Mocht je het wel leuk vinden om een set te maken met een as ketting in goud of een as armband, dan kunnen we de as oorbellen ook vullen met dezelfde kleur hars zonder hierin de as te verwerken.

 

Nan zal alle mogelijkheden graag met je bespreken zodat het helemaal past bij jou en de overleden dierbare. Dit is heel belangrijk voor je rouwproces en kan dus wat meer tijd in beslag nemen dan zomaar iets bestellen.

As in glas

Mocht je na het uitkiezen van een sieraad met as ook nog op zoek zijn naar een mooie Urn. Dan kun je bij NAN Glass & Design ook terecht voor een mooie handgemaakte urn van glas in de vorm van een kunstig object. Deze kan ook naar wens door haar gevuld worden en samen met het as sieraad 2 uur later in de winkel opgehaald worden.

Als je hem online besteld dan krijg je de benodigde attributen meegeleverd om deze ook binnen de familie in besloten kring zelf te vullen. Dit persoonlijke en intieme zal zeker een steun bieden in de rouwverwerking.