OVER MIJ

Ik ben glaskunstenares en maakt naast glazen schalen smaakvolle en kleurrijke glas-in-lood/Tiffany stukken voor binnen en buiten. Mijn eigen creaties worden gecombineerd en aangevuld met ingekocht glaswerk en dat levert verassende resultaten op.

In de sfeervolle winkel proef je mijn passie voor glas. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijk advies omtrent kleurgebruik en ook voor passende (kleur)combinaties voor interieur en exterieur en zowel particulier als zakelijk.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in Urnen van glas. Ook hierbij is kleur heel belangrijk. ik ga hierin persoonlijk op zoek naar de juiste urn voor mijn klanten. Als deze helemaal naar wens is kan deze door mij gevuld worden en 2 uur later weer worden opgehaald in Maastricht. Ook is het mogelijk om deze online te bestellen. Dan krijg je alle benodigde attributen erbij geleverd om hem zelf te vullen in persoonlijke kring.

In de ochtenduren werk ik in het atelier maar kan de zaak ook open op afspraak. Met name voor mensen die geïnteresseerd zijn in een urn van glas is het prettig om in alle rust hun wensen te kunnen bespreken.

Liefs
Nan

over mij