WOODWICK

geur en sfeer in je interieur

Meer dan

0
Tevreden klanten

Woodwick kaarsen van NAN Glass & Design

De Woodwick kaarsen zijn innovatief, duurzaam maar bovenal heerlijk ruikend! Zo kun je bij NAN Glass & Design in Maastricht terecht voor een uitgebreid assortiment aan Woodwick producten. Onze kaarsen zijn al jaren gerenommeerde keuzes in het geurkaarsenlandschap. Vernieuwende geuren in secuur samengestelde collecties complementeren jouw woning op een unieke manier. Een kaars vult niet alleen de ruimte met bijzondere geuren, maar creëert belevingen op het gebied van geluid én licht. En dat voor tot wel 60 uur lang! De gepatenteerde houten lonten zijn duurzamer dan concurrenten en vullen de ruimte met ontspannend subtiel geknetter. Zo is het gegarandeerd relaxen!

Waarom kiezen voor een Woodwick kaars?

De knisper kaarsen zoals ze door velen genoemd worden zijn beschikbaar in diverse heerlijke geuren zoals bijvoorbeeld velvet tobacco en humidor. Hierbij zijn luxe geurtonen zoals vanille, hout, musk, leer en kruiden geen uitzondering. Elke geur is toepasselijk voor een ander seizoen, waardoor er altijd een geschikte kaars beschikbaar is! Ook zijn er enkele geurkaarsen beschikbaar die zelfs meerdere geuren hebben. Naarmate ze branden komen andere geuren tevoorschijn, een echte beleving dus! Onze Medium Woodwick knisper kaarsen hebben een brandtijd van 60 uren, waarmee ze een stuk langer branden dan concurrenten. Tevens zijn alle geurkaarsen van Woodwick gemaakt op basis van Soja was en beschikken ze over een houten lont die zorgt voor het knisper geluid. Dit maakt de kaarsen een erg milieuvriendelijke optie in vergelijking met minder duurzame concurrenten.
woodwick divers

Over Woodwick kaarsen

Al onze Woodwick kaarsen bevinden zich in een karakteristiek zandloper glas. Hierdoor zijn ze een echte statement in elk interieur. Ook helpt dit zandloper glas bij het verspreiden van de geur. Ze beschikken namelijk over een breed brandzwembad waardoor er meer oppervlakte is voor de complexe geuren om zich over de ruimte te verdelen. Elke Woodwick kaars heeft een goed sluitende deksel die gemakkelijk als onderzetter gebruikt kan worden om de ondergrond niet te warm te laten worden. Tevens beschermt deze deksel de kaars tegen stof en vuil, die bij verbanding nare geuren kunnen opleveren. Alle medium Woodwick kaarsen zijn 10cm breed en 11.5cm hoog. Tevens zijn de verschillende geurkaarsen gemakkelijk te combineren, waarbij niet alleen het uiterlijk maar ook de geuren elkaar vaak complimenteren. Woodwick kaarsen worden internationaal verkocht bij gerenommeerde bedrijven. Ze zijn dan ook niet voor niets ontzettend populair!