Al geruim

0
jaar ervaring

Urnen kopen

Voor altijd dichtbij

Meer dan

0
Tevreden klanten

Urnen kopen bij NAN Glass & Design

Een herinnering voor altijd

Herinneringen aan verloren dierbaren zijn goud waard. Houd daarom altijd de herinneringen in leven en zorg dat deze zichtbaar mogen zijn. Een prachtige urn kopen is een laatste eer aan je dierbare. Ik help je graag met het zoeken naar de perfecte urn voor je geliefde. Vind je niet de geschikte urn die helemaal bij jullie past? Geen zorgen, samen bespreken we al je wensen en gaan we ervoor zorgen dat jouw herinneringen aan je geliefde tastbaar worden. Een urn met het as van een dierbare in huis geeft veel mensen troost. Het creëert een moment van rust in je woning en waar je even weer bij elkaar kunt zijn.

Hoge kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw dierbaren.

Persoonlijk advies

Ik kijk naar jouw situatie en geef je graag advies op maat.

Gratis vullen van de urn

Ik zorg ervoor dat de door jouw gekozen urn binnen 2 uur voor je klaar staat.

Flexibele openingstijden

Wil je in alle rust rondkijken? Ik maak de deur buiten openingstijden speciaal voor jou open.

Na de crematie van dierbaren kun je in een diep gat vallen. Het verlies van een naasten is een zwaar proces. Onze urnen van glas bieden je troost in deze moeilijke tijd. NAN Glass & Design gaat op zoek naar op maat gemaakte glazen urnen die geheel aan je wensen en behoeftes voldoen. Door het kopen van deze glazen urnen doe je eer aan jouw dierbare overledene. Ze kunnen een steunende rol spelen in jouw rouwproces. Een urn kopen gebeurt op een persoonlijke en meedenkende manier. Je kan bij ons urnen kopen van glas, vraag naar de mogelijkheden.

Waar moet ik rekening mee houden?

Het op zoek gaan naar een passende urn van glas is nooit een leuk moment. Wij staan klaar om dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij helpen je bij lastige vragen als “Welke kleur moet er terugkomen in de urn?” en “Waar zal ik de urn neerzetten?”. Ook denken we met je mee bij minder voor de hand liggende vragen. Zo is het noodzakelijk om te weten hoeveel gram as er in de urn verwerkt gaat worden. Daarnaast is het erg belangrijk dat het juiste gevoel wordt uitgestraald door de urn. Ga met ons het gesprek aan en wij begeleiden je gedurende het proces van een urn kopen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Vind de juiste urn
urnen kopen

Waarom een glazen urn kopen bij NAN Glass & Design

NAN Glass & Design heeft enkel glazen urnen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor gaan ze een leven lang mee. Nan is een ervaren glaskunstenares en wijdt haar leven aan het maken van indrukwekkende en schitterende glazen objecten. De creaties van NAN worden gecomplimenteerd met ingekochte glazen kunstobjecten, wat buitengewoon verrassende resultaten oplevert. Krijg een impressie van de objecten van NAN in haar sfeervolle urnen winkel in Maastricht. Dit is tevens dé plek voor persoonlijk advies omtrent het kopen van glazen urnen, as sieraden en objecten. Nan kan naar wens de urn voor je vullen. Vervolgens kun je na twee uur de gevulde urn ophalen. Zo kun jij jouw dierbare weer voor altijd bij je hebben.
urnen kopen

As sieraden

Naast een troostende urn van glas heeft NAN Glass & Design tastbare herinneringen aan dierbare personen in de vorm van as sieraden. Het meedragen van een verloren dierbare kan namelijk een enorme emotionele troost zijn. De as is altijd op subtiele wijze in het sieraad verwerkt waardoor het niet zichtbaar is vanuit de buitenkant. Alle as sieraden zijn professioneel vervaardigd en gaan een leven lang mee. De as sieraden zijn eenvoudig zelf te vullen en gemakkelijk af te sluiten. Wanneer ze afgesloten zijn, zijn ze een leven lang gesloten.

Urn van glas

Onze hoogwaardig vervaardigde glazen urnen zijn gemakkelijk te bestellen bij Nan’s As in Glas. De glazen urnen hebben een kunstige vorm. Tevens zijn de urnen naar wens persoonlijk te vullen met as. Een urn kopen gebeurt bij de urnen winkel van As in Glas op een persoonlijke en meedenkende manier! Ook voor andere soorten glaskunst zoals glazen schalen of glazen vazen kun je terecht bij NAN Glass & Design.