Spaar mee voor een sfeervolle tafel met kerst!

Een spaaractie voor de maanden oktober, november en december!

 

Deze actie is zowel online als offline geldig. Bij iedere 50 euro die je bij ons besteed krijg je 1 stempel. Bij 10 stempels krijg je 6 sfeervolle placemats van ons cadeau. Wij houden het online voor je bij 😉 In de winkel krijg je een stempelkaart. * Zolang de voorraad strekt geldig.

Glaskunst uit ons eigen atelier

Met liefde gemaakt door Nan

We hebben een mooie collectie glaskunst wat door Nan gemaakt is in ons eigen atelier. Dus de hoogste tijd om nu mooie kleurvolle glaskunst te shoppen voor sfeervolle placemats met de kerst.

Maak het sfeervol!

Wij verkopen ook glaskunst en andere mooie items die passen bij het seizoen om je interieur sfeervol te maken. Hoe leuk is het om je interieur een sfeervolle boost te geven en tegelijkertijd al een start te maken voor straks met het kerstdiner.

Wij brengen wat kleur in je leven!

Voor ons hoort de dood bij het leven en daarom hebben wij een prachtige collectie handgemaakte Urnen in onze collectie. Deze collectie doet uiteraard ook mee aan onze spaaractie. Wij willen graag een bijdrage leveren om met de kerst weer samen te zijn met familie en of vrienden. Juist in deze rouwperiode is het belangrijk om samen te zijn met de feestdagen.

De gezelligste tijd van het jaar!

Nu de dagen weer korter zijn begint de gezelligste tijd van het jaar! Daar mag een heerlijke geur en sfeervol kaarslicht niet bij ontbreken. Dus lampje uit en kaarsje aan! 😉

Niks vergeten?

En dan denk je dat alles geregeld is voor de kerst. Nou blijkt dat de dinerkaarsen nog wel eens vergeten worden. Daarom brengen we deze graag even onder de aandacht. Het is als de kers op de taart. Geen mooie kerst tafel zonder mooie dinerkaarsen.