Over ons

NAN zelf
NAN zelf

NAN Glass & Design is een winkel annex atelier aan de Rechtstraat 53a in Maastricht waar glaskunst en wisselsieraden centraal staan.

Nan is glaskunstenares en maakt smaakvolle glazen wisselsieraden en kleurrijke glas-in-lood/Tiffany stukken voor binnen en buiten. Haar eigen creaties worden gecombineerd en aangevuld met ingekocht glaswerk en dat levert verassende resultaten op.

In de sfeervolle winkel proef je haar passie voor glas. Je kunt bij haar terecht voor persoonlijk advies omtrent sieraden en ook voor passende (kleur)combinaties voor interieur en exterieur en zowel particulier als zakelijk.

Daarnaast heeft Nan zich gespecialiseerd in het verwerken van crematie as in glas (www.asinglas.com). Hierbij wordt een beetje crematie as verwerkt in een op maat gemaakt glazen kunstwerk. En zoals ze zelf zegt:

“Het ontwerpen en vervaardigen van een kunstwerk wat steun biedt bij
iemands rouwverwerking raakt me telkens weer en is een bijzondere drijfveer”

In de ochtenduren wordt er gewerkt in het atelier maar kan de zaak ook open op afspraak. Met name voor mensen die geïnteresseerd zijn in een crematie as verwerking is het prettig om in alle rust hun wensen te kunnen bespreken.