Kleur Combinaties Glazen Vogeltjes

Zittesje Pieterkes 2.0

Momenteel zijn we blij om jullie onze nieuwe glazen vogeltjes 2.0 te laten zien. Een vogeltje geheel van glas op een transparante hoogglans frame. Hoe werkt het? Op deze pagina willen we het gemakkelijker voor je maken door combinaties al kant en klaar aan te bieden.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

En laat me je inspireren!
Glazen vogeltjes

Deze glazen vogeltjes zijn een variant van onze glas in lood vogeltjes “Zittesje Pieterkes” geboren op ons stadshekje bij ons 1e pand in Sittard.  Deze vogeltjes van glas weerspiegelen ons gedrag: ze zijn verliefd, schateren het uit van het lachen, roddelen en keren elkaar soms de rug toe. Om een lang verhaal kort te maken laten ze zien dat wij als mens eigenlijk niet zonder elkaar kunnen.

 

Vogeltje van glas

Bij deze nieuwe variant wat ontworpen is in ons eigen atelier kun je zelf je frame uitkiezen en daarna je vogeltje van glas. Deze kun je eenvoudig erin plaatsen en zo zelf je kleurcombinatie maken. Zo zijn er fames voor 1, 2, 3 en of 5 vogeltjes van glas. Zo willen we kleur en vrolijkheid brengen in je interieur met onze vogeltjes van glas.

 

Gekleurde vogels van glas

Welke kleur ga je kiezen? De gekleurde vogels van glas zijn een echte eye-catcher in je interieur en geven een bepaalde sfeer of stemming.

Er zijn verschillende manieren waarop kleur in een interieur wordt toegepast, zoals op de muren, meubels, accessoires en textiel.

Warme kleuren zoals rood, oranje en geel zorgen voor een gezellige en uitnodigende sfeer. Deze kleuren zijn geschikt voor sociale ruimtes zoals de woonkamer of eetkamer.

Koele kleuren zoals blauw, groen en violet zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer. Deze kleuren zijn geschikt voor slaapkamers en badkamers.

Neutrale kleuren zoals wit, beige en grijs zijn rustgevend en kunnen een rustige achtergrond vormen voor opvallende accenten.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de verhouding tussen kleuren en hoe ze in een ruimte worden gecombineerd. Een monochrome kleurenschema kan rustgevend zijn, terwijl een gevarieerd kleurenschema energiek en speels kan zijn. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe de verlichting in een ruimte de kleuren beïnvloedt.

Het is belangrijk om de gekleurde vogels van glas in de context van de huidige stijl van de woning en de persoonlijke smaak te kiezen, zo dat het interieur eenheid uitstraalt en harmonieus is.

Glazen vogeltjes bij de klanten thuis

Wij worden blij van foto’s van klanten!

Wij vinden het heel leuk als klanten ons foto’s toesturen wanneer onze “Zittesje Pieterkes” 2.0 veilig geland zijn. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat ze over de hele wereld zijn uitgevlogen 🙂 Rekening houdend met de privacy van onze klanten zullen we geen plaatsnamen en of familie namen vermelden bij de foto’s.

Speelse glazen vogeltjes

Speelse glazen vogeltjes als geweldige interieur aanvulling

Het materiaal waarvan het vogeltje is gemaakt, is glas. Dit zorgt voor een transparante en elegante uitstraling. De afmetingen van het vogeltje zijn 10 x 10 x 6 cm (h x b x d). Het vogeltje heeft een vrolijke en parmantige vorm die zorgt voor een speelse uitstraling.

De kleuren van het vogeltje zijn geïnspireerd door de seizoenen. Dit betekent dat de kleuren kunnen variëren en dat er altijd een passend vogeltje te vinden is voor elk seizoen. De gekleurde vogels van glas zijn een mooie decoratie voor in huis of op kantoor.

Het detailniveau van het vogeltje is hoog. De vleugels van het vogeltje zijn uniek en hebben ieder een eigen tekening. Dit zorgt voor een extra dimensie aan het vogeltje en maakt het nog specialer. Glazen vogeltjes zijn dan ook een geweldige aanvulling op elk interieur.

De prijsklasse van de glazen vogeltjes begint bij €79,95. Hierdoor zijn ze betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Vogeltjes van glas zijn een leuk cadeau om te geven of om zelf te kopen. Ze zijn tijdloos en passen bij elke stijl en smaak.

Creatief met glazen vogeltjes: verschillende posities mogelijk

Een groot voordeel van glazen vogeltjes is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Je kunt ze gewoon afspoelen onder de kraan en eventueel met een zachte doek droogmaken. Zo blijven ze altijd mooi en glanzend.

Een ander voordeel van glazen vogeltjes is de grote variatie in kleuren. Er zijn glazen vogeltjes verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Hierdoor kun je ze perfect afstemmen op de rest van je interieur.

Glazen vogeltjes zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook mooi als decoratie in huis. Door hun prachtige kleuren en leuke standen kunnen ze een echte eyecatcher zijn in je interieur.

Een ander voordeel van onze glazen vogeltjes is dat ze in verschillende posities geplaatst kunnen worden. Zo kun je ze bijvoorbeeld naar elkaar toe laten kijken of juist met de rug naar elkaar laten staan. Hierdoor kun je steeds weer nieuwe creaties maken.

Tot slot zijn glazen vogeltjes ook zeer geschikt als cadeau voor vogelliefhebbers. Ze zijn uniek, decoratief en kunnen in allerlei kleuren worden gekocht. Daarnaast kun je zelf bepalen hoeveel vogeltjes je wilt hebben en welke kleuren je wilt combineren. Een ideaal cadeau dus!

Glazen vogeltjes als cadeau

Glazen vogeltjes zijn een leuke decoratie om als enkel vogeltje ergens bij te plaatsen. Het kan een mooie toevoeging zijn aan je interieur en zorgen voor wat extra kleur.

Een glazen vogeltje is ook een uniek en vrolijk cadeau om te geven. Het is een klein gebaar, maar kan veel betekenen voor de ontvanger. Het is een cadeau waar iemand nog lang van kan genieten.

Het is mogelijk om te beginnen met het verzamelen van glazen vogeltjes. Zo kun je bijvoorbeeld starten met één vogeltje en er steeds eentje bijkopen als bijvoorbeeld je gezin groeit voor ieder gezinslid. Op deze manier heb je een leuke verzameling van verschillende vogeltjes die passen bij de verschillende gezinsleden.

Doordat onze glazen vogeltjes ontworpen zijn door Nan zelf, zijn ze gewilde kunstobjecten geworden. Het kan een mooie toevoeging zijn aan je kunstcollectie.

Onze glazen vogeltjes zijn een interieuraccessoire wat niet mag ontbreken in je woonkamer, slaapkamer, kantoor en wachtruimte. Er zijn verschillende gekleurde vogels van glas verkrijgbaar. Het kan een mooie aanvulling zijn op je huidige interieur.