Kandelaar voor dinerkaars

Niks is zo sfeervol als kaarslicht.

Diner kaarsen zijn de sfeermakers in je interieur. Ze staan heel sjiek op je diner tafel maar ook leuk om tussen een groep van verschillend glaswerk te plaatsen op een laag tafeltje of dressoir kast. Vandaar dat we een divers assortiment aan mooie kandelaars hebben. Voor elk interieur hebben we wel de juiste kandelaar voor je dinerkaars.

Zo maken ze je interieur compleet en  daarom hoort in elk interieur een mooie kandelaar voor je dinerkaars van NAN Glass & Design.

Geen verzendkosten

Geen verzendkosten vanaf € 75,00 euro.

Inpakservice

Wij pakken standaard alles mooi in en kunnen het desgewenst gelijk opsturen naar diegene waar je het aan cadeau wilt geven.

Dezelfde dag verstuurd

Bestel je voor 14.00 uur dan versturen wij het dezelfde dag nog.

Gebruikers tips voor je kandelaars

  • Zorg ervoor dat de kaars goed vast zit in de kandelaar. Onze was klevers voor dinerkaarsen zijn er speciaal voor om je dinerkaars vast te zetten in de kandelaar.
  • Let erop dat de ondergrond waar de kandelaar op staat stevig is. Dus geen brandende kaars in een kandelaar op een wankel tafeltje plaatsen.
  • Kaarsen moeten minimaal 10cm uit elkaar staan en niet te dicht bij andere warmte bronnen staan anders gaan ze druipen.
  • De dinerkaars niet in zijn geheel laten opbranden in de kandelaar. Glas of keramiek kan door de hitte van de vlam kapot springen of barsten. Dus op tijd de dinerkaars doven.
  • Kaarsen nooit zonder toezicht van een volwassene laten branden.
  • Kaarsen niet gebruiken in nabijheid van brandbare materialen.
was klevers voor je dinerkaarsen
Was Klevers voor dinerkaarsen

Kandelaar cadeautjes

Kandelaar cadeautjes zijn leuk voor elke leeftijd. Of je nou op kamers gaat, of je gaat trouwen dan zijn kandelaar cadeautjes leuk om te geven en om te krijgen.

Zo hebben wij een kandelaar design voor dinerkaars in zwart maar ook een glazen kandelaar in lieflijk roze. Voor elk interieur sfeer het juiste kandelaar cadeautje.

En natuurlijk hebben we voor elke kandelaar de bijpassende sfeervolle interieurkaarsen