Al geruim

0
jaar ervaring

HOGE SMALLE VAAS

Glaskunst uit eigen atelier

Meer dan

0
Tevreden klanten

Accessoires zijn een must voor het creëren van gezelligheid in een ruimte of woning. Van een hoge smalle vaas tot mooie lampen, schalen, glasobjecten en heerlijke interieurgeuren. Het zorgt ervoor dat je woning een warme uitstraling krijgt en je je écht thuis gaat voelen. Ben je uitgekeken op je huidige woningaccessoires? Laat je dan inspireren op onze website! Denk bijvoorbeeld aan het uitzoeken van een smalle hoge vaas bij je eettafel. Of een prachtige glazen lamp bij je bank. Ben jij op zoek naar een mooie hoge smalle vaas of andere accessoires om je huis gezelliger, warmer en uniek te maken? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau voor iemand anders? Dan ben je bij Nan-Design aan het juiste adres!

Hoge vazen bij Nan- Design

Bij Nan-design in Maastricht kun je een combinatie van eigen glas kunstwerken en ingekocht glaswerk vinden. Dit kunnen glazen schalen zijn, hoge vazen en glas in lood/Tiffany stukken voor binnen en buiten. Ik ben naast hoge vazen gespecialiseerd in urnen van glas. Iedereen heeft een andere smaak en persoonlijke voorkeur. Daarom heb ik een uitgebreide collectie aan glazen Urnen in de winkel. Met de glaswerken van Nan-design weet je zeker dat al jouw woningaccessoires bij elkaar zullen passen en één geheel zullen worden. Wil je liever een kijkje nemen in de winkel om wat inspiratie op te doen? Dat kan, van woensdag tot en met zondag ben ik in de middag aanwezig. In de winkel van Nan-design kun je ook advies krijgen over welke persoonlijke kleuren het best bij jou passen. Bij Nan-design is het meer dan alleen het kopen van een hoge vaas. Persoonlijke aandacht en wensen staan bij haar centraal. Zo zal jouw woning er precies uit gaan zien zoals jij het voor ogen had.

NAN DESIGN
Koraal-klein-vaasje

Het stijlen van een hoge smalle vaas

Een hoge smalle vaas kan op veel verschillende manieren worden gebruikt in een interieur. Een hoge smalle vaas van glas kan op plekken worden gezet zoals een eettafel, dressoir, vensterbank, of in de keuken. Een vaas kan simpelweg gebruikt worden als een accessoire, maar kan ook dienen om een mooie bos bloemen in uit te stallen. Naast hoge vazen kun je bij Nan Glass & Design ook terecht voor kaarsen in alle kleuren. Kaarsen zorgen namelijk voor een gezellige en warme sfeer tijdens de koude en donkere dagen. Wil jij weten welke hoge vaas het best bij een kaars of welke bij een mooie bos bloemen past? Of heb je specifieke wensen voor een hoge smalle vaas? Neem dan contact met mij op via de website. Op de website kun je verschillende glaswerken, waaronder ook hoge vazen, bestellen. Wanneer je iets besteld voor 14.00 uur, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bij een bestelling vanaf €75 worden er geen verzendkosten gerekend. Is het een cadeau voor iemand? Wij pakken het mooi voor je in en kunnen het rechtstreeks naar de ontvanger opsturen. Dan is de mooie hoge smalle vaas gelijk op de plaats van bestemming. Wel zo makkelijk!

Meer dan alleen hoge vazen

Naast voor een hoge smalle vaas kun je bij Nan- design voor nog meer glaskunst terecht. Zo kun je voor een verjaardag, housewarming, voor jezelf en/of voor een as bestemming bij mij langskomen. Ook bij minder leuke gebeurtenissen wil ik mensen helpen. Dit doe ik doordat je in mijn winkel mijn passie voor glas kunt proeven. Zo kun je bij mij terecht voor as sierraden, urnen van glas en as in glas. Naast het feit dat mijn glaswerken van hoge kwaliteit zijn, geef ik persoonlijk advies zodat jij jouw dierbare op de best bijpassende manier bij je zult houden. Ook heb ik naast hoge smalle vazen een collectie schalen en interieurgeuren. Van geurstokjes tot huisparfum en een geur voor in de auto. Geur is tenslotte ook een onderdeel van “thuis voelen”. Ben je benieuwd geworden naar de geurstokjes of de glaswerken? Kom gerust eens langs bij mij in de winkel. Dan kun je met eigen ogen zien hoe mooi glas is.