Al geruim

0
jaar ervaring

GLASKUNST NAN-DESIGN

Glaskunst uit eigen atelier

Meer dan

0
Tevreden klanten

Glazen vaas

Een onmisbaar woonaccessoire: de glazen vaas. Onze handgemaakte vazen hebben een tijdloze uitstraling. Hierdoor passen ze perfect in elk interieur! Ons brede aanbod heeft een grote verscheidenheid aan grootte, kleur en vorm. Hierdoor is er altijd een glazen vaas te vinden die bij jou past. Onze glazen vazen zijn veelal met de hand gemaakt en zijn daardoor bijna allemaal uniek. Dit geeft ze niet alleen een luxe uitstraling, je verzekert ook nog eens een vaas van hoge kwaliteit. Perfect voor een fleurig bosje bloemen, maar ook voor het plaatsen als design object. Een vaas van glas staat altijd goed! Interesse? Bekijk het volledige aanbod in mijn webshop.

Handgemaakte glazen vaas

Onze glazen vazen zijn veelal handgemaakt en daardoor naast een luxe woonaccessoire ook een uniek designobject. Door middel van glasblazen worden schitterende vormen gemaakt. Deze ambacht is al eeuwen oud en wordt wereldwijd tentoongesteld in musea en evenementen. Bij glasblazen wordt het glas verwarmd tot ontzettend hoge temperaturen, soms wel tot 1000 graden Celsius. Door een bol met vloeibaar glas aan een holle buis te bevestigen kan er lucht in geblazen worden. Hierdoor zet het glas uit en ontstaan er unieke bolle vormen. Door gebruik te maken van sprekende kleuren creëren wij tijdloze vazen die nergens misstaan. Een glazen vaas is mooi om bloemen in te zetten, maar ook zeker ontzettend decoratief. Een welverdiende aanvulling die zorgt voor een persoonlijk interieur.
NAN DESIGN
glazen vaas
glazen vazen

Glazen vazen van NAN Glass & Design

Glazen vazen van NAN Glass & Design zijn van de hoogste kwaliteit en bezorgen gegarandeerd wat meer kleur in jouw leven. Ook wanneer de keuze lastig gemaakt is helpen wij jou graag op weg. Wij adviseren graag bij de aankoop van jouw perfecte glazen vaas. Onze glazen vazen hebben van nature een neutraal karakter, hierdoor passen ze in bijna elk interieur. Ze complimenteren andere accessoires en tillen jouw interieur naar een hoger niveau. De vazen zijn beschikbaar in diverse maten en kleuren, waardoor er altijd wel een glazen vaas naar wens tussen zit. Naast onze glazen vazen hebben wij echter ook diverse andere woonaccessoires in ons assortiment, zoals woodwick kaarsen en glazen schalen.