Al ruim

0
jaar ervaring

GLASKUNST MAASTRICHT

Zonder licht geen kleur

Meer dan

0
Tevreden klanten
Ben je op zoek naar bijzondere glaskunst? Een schitterend en uniek stuk dat nergens anders te verkrijgen is? Kom dan eens langs in mijn glaskunst winkel in Maastricht. Hier creëer ik unieke design objecten van glas. Je bent altijd welkom om eens langs te komen en te kijken of er iets voor jou tussen zit. In mijn glas atelier kun je je laten inspireren door mijn werken. Je zult snel merken dat ik enorm veel houd van kleur. Mijn werken zijn dan ook vaak kleurrijk en de variaties zijn eindeloos. Van glazen schalen tot kleurrijke glas-in-lood en Tiffany stukken.  Ben jij op zoek naar bijzondere glaskunst? Kom dan gerust eens langs in mijn atelier of neem contact met mij op door middel van een bericht. Ik help je graag verder.

Geen verzendkosten

Boven de 75,00 zijn er geen verzendkosten.

Inpakservice

Wij pakken standaard alles mooi in en kunnen desgewenst het cadeautje rechtstreeks naar de ontvanger opsturen.

Dezelfde dag nog verstuurd.

Voor 14.00 uur besteld dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd.

Bezoek mijn glaskunst winkel in Maastricht

Glaskunst is mijn passie en een aantal jaren geleden heb ik mijn eigen glaskunst winkel in Maastricht geopend. Hier ben ik natuurlijk bijzonder trots op. In mijn glaskunst winkel proef je mijn passie voor glaskunst. Ik nodig je dan ook graag uit om eens langs te komen in mijn winkel vol met glaskunst. Laat je verrassen door de bijzondere werken die je hier vindt. Natuurlijk ben ik zelf ook aanwezig en kun je bij mij terecht voor persoonlijk advies. Zo kan ik je helpen met kleuradvies, zoals welke kleuren passen bij jou en bij elkaar? Ook als je op zoek bent naar een uniek stuk voor in huis of op kantoor vind je vast en zeker iets in mijn glaskunst winkel. Het is een plek waar veel mensen inspiratie vinden. Zeker als je op zoek bent naar echt iets speciaals. Bekijk gerust eens mijn collectie glaskunst op de website of in de winkel.
glas-in-lood-vogeltjes-rood-groen

Unieke glaskunst kopen

Wil je glaskunst kopen in Limburg? Dan ben je in mijn atelier in Maastricht op de juiste plek. Waar je ook naar op zoek bent, ik ga je proberen te helpen. Glaskunst komt in vele vormen, soorten en maten. Iedereen heeft een andere smaak en andere wensen. Al talloze mensen heb ik mogen helpen aan een uniek stuk glaskunst. Glaskunst kopen is ook niet iets dat je zomaar doet, dus neem gerust de tijd en kijk rustig rond. Natuurlijk kan ik je altijd adviseren.

Glaskunst kopen bij NAN Glass & Design

Wil je glaskunst kopen voor in huis? Bekijk dan eens mijn prachtige collectie. Een glazen schaal voor op tafel? Of onze schitterende glas in lood vogeltjes als center piece in je woonkamer? Of ben je verliefd op onze nieuwe Glazen vogeltjes? Als glaskunstenaar heet ik je welkom in Maastricht. Ik maak graag kennis met je en laat je met trots mijn sfeervolle glaskunst winkel zien. Heb je nog vragen voor mij? Of zoek je iets speciaals voor iemand en zie je op de website niet datgene wat je zoekt? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder.

IK LAAT ME INSPIREREN

Door de seizoenen

Ik laat me inspireren: Dit zal betekenen dat de website mee verandert met de seizoenen en zo iedere keer weer verrassend en anders zal zijn. Mijn missie is dan ook om wat kleur te brengen in je interieur.

PERSOONLIJK KLEUR ADVIES

Soms kan het kiezen van kleuren een beetje overweldigend zijn. Daarom help ik je graag bij het maken van jouw keuze. Weet je dus niet meer welke kleur je moet kiezen? Vraag dan onze vragenlijst aan en vul deze helemaal in. Na het insturen van je vragen zal ik voor jouw geheel gratis een kleuren moodboard maken die je in de toekomst zal helpen bij het kiezen van de juiste kleur voor jou.