Denk ook eens aan glaskunst aan de muur

Bij glaskunst in je interieur wordt niet snel gedacht aan glaskunst aan de muur. Glaskunst geeft kleur aan je interieur en het is tijdloos en dus niet aan mode grillen onderhevig. Zowel in een moderne inrichting maar ook in een klassieke en industriële inrichting kan juist een mooi stuk glaskunst aan de muur het interieur iets extra’s geven.

Glas in lood aan de muur panelen-set

625,00

Glas in lood aan de muur panelen set

Deze mooie glas in lood panelen set van 2 voor aan de muur geeft een mooie warme kleur aan je interieur. Door het spelen met licht krijg je mooie schaduwval op de muur. Een mooi stukje kunst van glas aan de muur brengt een speciale sfeer in je interieur. De diepe kleuren van glas zullen er op de verschillende tijden van de dag weer anders uit gaan zien. De afmetingen per paneel: hoogte 47 cm breedte 25 cm. De RVS afstandshouders incl. schroeven worden erbij geleverd.

Glas kunst brengt kleur in je interieur

 

Glas kunst brengt kleur in je interieur. En het leuke is van glas dat je dit in transparant en opaal kunt krijgen. De transparante uitvoering is zelfs mogelijk in reliëf te krijgen waardoor glas tegen de muur ook een extra dimensie geeft. Het mooie van glas is dat het nooit verveeld. Door met licht te spelen krijg je een mooie weerspiegeling op de muur, waardoor het glas een beetje leeft zeg maar. Zelf als je buiten in de tuin een kale muur hebt zal een mooi stuk glas hier mooi tot zijn recht komen. Een mooie eigenschap van glas is dat het niet verkleurd. Zo breng je wat kleur in je interieur of exterieur met glas kunst.