Al geruim

0
jaar ervaring

De urnenwinkel van Maastricht en omstreken

Voor altijd dichtbij

Meer dan

0
Tevreden klanten

De urnenwinkel

De urnenwinkel van Limburg waar je gewoon naar binnen kunt lopen om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is ligt in hartje Maastricht.

Door de lange levertijden van de Urnen, hebben wij besloten om te stoppen met onze Urnen. Het past niet meer binnen ons concept en daarom hebben wij al onze Urnen momenteel afgeprijsd. Het is zeker de moeite waard om ook eens een bezoek te brengen aan onze galerie als je op zoek bent naar een mooie Urn. OP=OP

Hoge kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw dierbaren.

Persoonlijk advies

Ik kijk naar jouw situatie en geef je graag advies op maat.

Gratis vullen van de urn

Ik zorg ervoor dat de door jouw gekozen urn binnen 2 uur voor je klaar staat.

Flexibele openingstijden

Wil je in alle rust rondkijken? Ik maak de deur buiten openingstijden speciaal voor jou open.

De urnenwinkel van Limburg

Breng een bezoek aan de urnenwinkel van Limburg als je op vakantie bent in het Zuiden van Nederland. Want na het verlies van een dierbare weten ze bij NAN Glass & Design dat een mooie handgeblazen urn van glas een goede steun kan bieden tijdens je rouwverwerking. Zo zijn er niet veel Urn winkels waar je zonder afspraak gewoon naar binnen kunt lopen. Mocht je het toch fijner vinden om een afspraak te maken buiten de reguliere winkel openingstijden dan maken we de deur graag voor je open.

Wat kan ik verwachten?

Het op zoek gaan naar een passende urn van glas is nooit een leuk moment. Wij staan klaar om dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij helpen je bij lastige vragen als “Welke kleur moet er terugkomen in de urn?” en “Waar zal ik de urn neerzetten?”. Ook denken we met je mee bij minder voor de hand liggende vragen. Zo is het noodzakelijk om te weten hoeveel gram as er in de urn verwerkt gaat worden. Daarnaast is het erg belangrijk dat het juiste gevoel wordt uitgestraald door de urn. Ga met ons het gesprek aan en wij begeleiden je gedurende het proces van een urn kopen.

Waarom glazen urnen kopen bij NAN Glass & Design

Als je een urn wilt kopen in Maastricht dan moet je bij NAN Glass & Design zijn. Zij heeft enkel glazen urnen van de hoogste kwaliteit. Nan is een ervaren glaskunstenares en weet als geen ander waar ze op moet letten als ze bij de verschillen glasblazerijen op zoek gaat naar haar unieke collectie urnen. Zo vindt ze het heel belangrijk dat de glasobjecten passen bij diegene waar ze in huis komen te staan. Krijg een impressie van de objecten van NAN in haar sfeervolle urnenwinkel in Maastricht. Dit is dé plek om zonder afspraak een urn te kopen in Maastricht. Zo geeft Nan je persoonlijk advies omtrent het kopen van glazen urnen, as sieraden en objecten. Nan kan naar wens de urn voor je vullen. Vervolgens kun je na twee uur de gevulde urn ophalen. Zo kun jij jouw dierbare weer voor altijd bij je hebben. Tevens is het mogelijk om een naam of kleine afbeelding te zandstralen in de Urn en deze met bijv. gouden verf in te vullen