Al geruim

0
jaar ervaring

ASSIERADEN ARMBAND VOOR DAMES

Voor altijd dichtbij

Meer dan

0
Tevreden klanten

Assieraden voor dames van NAN Glass & Design

As armband voor dames

Een as armband zal voor heel veel dames fijn voelen om te dragen. Een armband waar wat as in kan zal als accessoire mooi en persoonlijk zijn. Het kan ook minder opvallend zijn waardoor het prettiger voelt om voor assieraden een armband te kiezen voor de dames.

 

Bekijk in alle rust onze collectie op de website of in de winkel. Samen bespreken we je wensen en ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jij een schitterend sieraad ontvangt.

Persoonlijk advies

Ik kijk naar jouw situatie en geef je graag advies op maat.

Hoge kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw dierbaren.

Unieke producten

Speciaal gemaakt voor jouw dierbaren.

Personaliseren

Door speciale lasertechnieken is het mogelijk om naam, datum en/of vingerafdrukken te laten laseren in onze sieraden.
Assieraden armband voor dames is een schitterende tastbare herinnering aan een dierbare waarin een gedeelte van de as zichtbaar of onzichtbaar is opgeslagen. Het symbolisch meedragen van een overleden persoon kan een emotionele troost zijn in moeilijke tijden.

Hoeveel as gaat er in een as armband voor dames?

Voor het vullen van een as armband voor dames, hebben we niet meer nodig dan een theelepel as. Je kunt gewoon de urn van het crematorium meenemen en je hoeft dus niet zelf hier een theelepel uit te halen. Wij vullen het sieraad en 2 uur later kun je de assieraad armband en de urn weer ophalen. Het vullen kost je helemaal niks omdat wij het juist belangrijk vinden dat je dierbare weer snel bij je hebt zullen we alles aan doen om dit proces zo snel mogelijk uit te voeren. Het wachten na een crematie om de as op te halen duurt immers al lang genoeg. Wel kun je van tevoren de as armband komen uitzoeken zodat wij hem mocht het nodig zijn op maat kunnen maken. Als de as dan vrij wordt gegeven dan kun je deze gelijk afgeven bij ons in Maastricht. Ook als je dus een weekendje naar Maastricht komt dan is het raadzaam om alvast een kijkje te nemen op onze website om een eventuele as armband keuze al aan ons door te geven.

Assieraden ring dames

Assieraden in de vorm van een ring is uiteraard ook mogelijk voor dames. Zo zijn er veel verschillende modellen en combinatiemogelijkheden voor assieraden als ring voor dames. Er zijn ringen waar 2 as reservoirs in zitten. Bij deze assieraden heb je dus maar 1 ring nodig dames. Wat wel zo handig is als je van 2 personen as wilt laten verwerken.

As oorbellen

Ook is het mogelijk om as oorbellen te kiezen voor de dames. Deze oorbellen kunnen net zoals alle andere assieraden voor dames gevuld worden met een gekleurde of kleurloze hars waar de as zichtbaar in is. Mocht je het wel leuk vinden om een set te maken met een as ketting in goud of een as armband, dan kunnen we de as oorbellen ook vullen met dezelfde kleur hars zonder hierin de as te verwerken.

 

Nan zal alle mogelijkheden graag met je bespreken zodat het helemaal past bij jou en de overleden dierbare. Dit is heel belangrijk voor je rouwproces en kan dus wat meer tijd in beslag nemen dan zomaar iets bestellen.

As in glas

Mocht je na het uitkiezen van een sieraad met as ook nog op zoek zijn naar een mooie Urn. Dan kun je bij NAN Glass & Design ook terecht voor een mooie handgemaakte urn van glas in de vorm van een kunstig object. Deze kan ook naar wens door haar gevuld worden en samen met het as sieraad 2 uur later in de winkel opgehaald worden.

Als je hem online besteld dan krijg je de benodigde attributen meegeleverd om deze ook binnen de familie in besloten kring zelf te vullen. Dit persoonlijke en intieme zal zeker een steun bieden in de rouwverwerking.