Al geruim

0
jaar ervaring

ASRING VOOR DAMES

Voor altijd dichtbij

Meer dan

0
Tevreden klanten

As ring dames

Een ring waar wij wat as in kunnen doen is uiteraard ook mogelijk voor dames. Zo zijn er veel verschillende modellen en combinatiemogelijkheden voor asringen voor dames. Er zijn ringen waar 2 as reservoirs in zitten. Deze modellen zijn zowel in zilver als goud en of RVS verkrijgbaar. Het voordeel van dit model is dat je van 2 personen de as apart in deze ring kan laten verwerken en heb je dus maar 1 ring nodig.

Hoeveel as is er nodig voor een asring?

Voor het vullen van een asring voor dames, hebben we niet meer nodig dan een theelepel as. Je kunt gewoon de urn van het crematorium meenemen en je hoeft dus niet zelf hier een theelepel uit te halen. Wij vullen het sieraad en 2 uur later kun je de asring en de urn weer ophalen. Het vullen kost je helemaal niks omdat wij het juist belangrijk vinden dat je dierbare weer snel bij je hebt zullen we er alles aan doen om dit proces zo snel mogelijk uit te voeren. Het wachten na een crematie om de as op te halen duurt immers al lang genoeg. Wel kun je van tevoren de asring komen uitzoeken zodat wij hem mocht het nodig zijn op maat kunnen laten maken. Als de as dan vrij wordt gegeven dan kun je deze gelijk afgeven bij ons in Maastricht. Ook als je dus een weekendje naar Maastricht komt dan is het raadzaam om alvast een kijkje te nemen op onze website om een eventuele keuze voor een asring al aan ons door te geven.

Persoonlijk advies

Ik kijk naar jouw situatie en geef je graag advies op maat.

Hoge kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw dierbaren.

Unieke producten

Speciaal gemaakt voor jouw dierbaren.

Personaliseren

Door speciale lasertechnieken is het mogelijk om naam, datum en/of vingerafdrukken te laten laseren in onze sieraden.

As in glas

Mocht je na het uitkiezen van een sieraad met as ook nog op zoek zijn naar een mooie Urn. Dan kun je bij NAN Glass & Design ook terecht voor een mooie handgemaakte urn van glas in de vorm van een kunstig object. Deze kan ook naar wens door haar gevuld worden en samen met het as sieraad 2 uur later in de winkel opgehaald worden.

Als je hem online besteld dan krijg je de benodigde attributen meegeleverd om deze ook binnen de familie in besloten kring zelf te vullen. Dit persoonlijke en intieme zal zeker een steun bieden in de rouwverwerking.