Al geruim

0
jaar ervaring

AS SIERADEN

Voor altijd dichtbij

Meer dan

0
Tevreden klanten

As sieraden van NAN Glass & Design

Je dierbare voor altijd dichtbij

Draag je geliefde dierbare voor altijd dichtbij door ietwat as in een sieraad te dragen. Dit kan troost bieden doordat de sieraden van NAN Glas & Design tijdloos zijn en altijd mooi blijven.

Bekijk in alle rust onze collectie op de website of in de winkel. Samen bespreken we je wensen en ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jij een schitterend sieraad ontvangt.

Persoonlijk advies

Ik kijk naar jouw situatie en geef je graag advies op maat.

Hoge kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw dierbaren.

Unieke producten

Speciaal gemaakt voor jouw dierbaren.

Personaliseren

Door speciale lasertechnieken is het mogelijk om naam, datum en/of vingerafdrukken te laten laseren in onze sieraden.
As van je overleden dierbare bewaren in sieraden is een schitterende tastbare herinnering aan die persoon of huisdier. Het symbolisch meedragen van een overleden persoon kan een emotionele troost zijn in moeilijke tijden.

As sieraden die altijd gesloten blijven

De as sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door gebruik te maken van een druk dop zijn de sieraden gemakkelijk zelf te vullen met as. Doordat de as in een as reservoir aan de achterzijde van het sieraad zit, is deze niet zichtbaar van de buitenkant.

Eenmaal afgesloten zijn ze permanent dicht. Hierdoor zal de as een leven lang veilig bewaard worden waardoor er een waardevol symbolisch sieraad ontstaat.

as ketting NAN
As sierraad verlies

Waarom as sieraden van NAN Glass & Design

Er zijn verschillende as sieraden zoals een ketting, een armband of ring. Zo zijn er ook verschillende kleuren mogelijk om zo een persoonlijk sieraad met as krijgen die helemaal past bij jouw.

Daarnaast is het ook mogelijk om dit te laten personaliseren door er een vingerafdruk, tekst of bijvoorbeeld kleine baby voetjes in te laten laser graveren. Dit moet allereerst gebeuren voordat het gevuld kan worden met wat as.

Nan vult het as sieraad voor je, waarna je het sieraad na twee uur gevuld kunt ophalen in de winkel. Zo kun jij snel je dierbare altijd bij je dragen.

As in glas

Mocht je na het uitkiezen van een sieraad met as ook nog op zoek zijn naar een mooie Urn. Dan kun je bij NAN Glass & Design ook terecht voor een mooie handgemaakte urn van glas in de vorm van een kunstig object. Deze kan ook naar wens door haar gevuld worden en samen met het as sieraad 2 uur later in de winkel opgehaald worden.

Als je hem online besteld dan krijg je de benodigde attributen meegeleverd om deze ook binnen de familie in besloten kring zelf te vullen. Dit persoonlijke en intieme zal zeker een steun bieden in de rouwverwerking.