Al geruim

0
jaar ervaring

AS SIERADEN

Voor altijd dichtbij

Meer dan

0
Tevreden klanten

As sieraden van NAN Glass & Design

Een laatste juweel speciaal voor jouw dierbare

Eer je geliefde met een schitterend juweel en draag hem of haar voor altijd bij je. Een as sieraad is een tastbare herinnering waar veel mensen troost in vinden. Waar je ook gaat, je dierbare is altijd aan je zijde. Bekijk in alle rust onze collectie op de website of in de winkel. Samen bespreken we je wensen en ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jij een schitterend sieraad ontvangt.

Persoonlijk advies

Ik kijk naar jouw situatie en geef je graag advies op maat.

Hoge kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw dierbaren.

Unieke producten

Speciaal gemaakt voor jouw dierbaren.

Personaliseren

Door speciale lasertechnieken is het mogelijk om naam, datum en/of vingerafdrukken te laten laseren in onze sieraden.
As sieraden een schitterende tastbare herinnering aan een dierbare waarin een gedeelte van de as is opgeslagen. Het symbolisch meedragen van een overleden persoon kan een emotionele troost zijn in moeilijke tijden. Doordat de as in een as reservoir aan de achterzijde van het sieraad zit, is deze niet zichtbaar van de buitenkant. De as sieraden zijn professioneel vervaardigd en gemakkelijk zelf te vullen en af te sluiten. Eenmaal afgesloten zijn ze permanent dicht.

Assieraden die altijd mooi blijven

De assieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door gebruik te maken van een druk dop zijn de sieraden gemakkelijk zelf te vullen met as. Het as bevindt zich vervolgens in het as reservoir. Dit as reservoir is niet zichtbaar vanuit het vooraanzicht van het assieraad. Er zijn echter ook varianten beschikbaar waarbij het as reservoir afgesloten is door middel van edelmetalen. Het dopje kan vervolgens gesloten worden, waardoor het sieraad compleet afgesloten raakt. Hierdoor zal de as een leven lang veilig bewaard worden waardoor er een waardevol symbolisch sieraad ontstaat.
as ketting NAN
As sierraad verlies

As sieraden in vele kleuren

De as sieraden zijn beschikbaar in een breed assortiment aan kleuren. De as sieraden beschikken namelijk vrijwel allemaal over een facet geslepen steen die de doorgang naar het as reservoir niet zichtbaar maakt. De assieraad varianten in edelmetaal zijn er in zilver, rosé goud of geel goud. Hierdoor is er voor iedereen een as sieraad beschikbaar die passend is bij zijn/haar wensen. Kijk gemakkelijk in mijn webshop voor het huidige aanbod.

Waarom as sieraden van NAN Glass & Design

De as sieraden van NAN Glass & Design zijn van hoge kwaliteit en gaan een leven lang mee. Nan is een glaskunstenares en maakt smaakvolle glaskunst en kleurrijke glas-in-lood/Tiffany stukken voor binnen en buiten. Haar eigen creaties worden gecombineerd en aangevuld met ingekocht glaswerk en dat levert verrassende resultaten op.
In de sfeervolle winkel proef je haar passie voor glaskunst. Je kunt bij haar terecht voor persoonlijk advies omtrent as sieraden of urnen van glas. Nan vult het as sieraad voor je, waarna je het sieraad na twee uur gevuld kunt ophalen in de winkel. Zo kun jij snel je dierbare altijd bij je dragen.

As in glas

Naast het verkopen van assieraden heeft Nan zich gespecialiseerd in het verwerken van crematie As in Glas. Hierbij wordt een beetje crematie as verwerkt in een op maat gemaakt glazen kunstwerk. En zoals ze zelf zegt:

“Het ontwerpen en vervaardigen van een kunstwerk zoals as in glas wat steun biedt bij
iemands rouwverwerking raakt me telkens weer en is een bijzondere drijfveer”

Ook kun je bij haar terecht voor een urn van glas in de vorm van een kunstig object. Hierbij krijg je naar wens de benodigde attributen om deze ook binnen de familie in besloten kring zelf te vullen. Dit persoonlijke en intieme zal zeker een steun bieden in de rouwverwerking.

COLOUR AS SIERADEN

225,00

Colour as sieraden zijn er in vele kleuren en kun je makkelijk vullen met wat as van je overleden dierbare. Na het vullen klik je het dopje erop totdat je een klik hoort. Deze sluiting is definitief dus dicht is echt dicht en gaat dus nooit meer open.

Diameter: 15mm