Al ruim

0
jaar ervaring

AS IN GLAS

Voor altijd dichtbij

Meer dan

0
Tevreden klanten

As in glas bij NAN Glass & Design

Voor altijd dichtbij

Door de lange levertijden van de Urnen, hebben wij besloten om te stoppen met onze Urnen. Het past niet meer binnen ons concept en daarom hebben wij al onze Urnen momenteel afgeprijsd. Het is zeker de moeite waard om ook eens een bezoek te brengen aan onze galerie als je op zoek bent naar een mooie Urn. OP=OP

Flexibele openingstijden

Wil je in alle rust rondkijken? Ik maak de deur buiten openingstijden speciaal voor jou open.

Gratis vullen van de urn

Ik zorg ervoor dat de door jouw gekozen urn binnen 2 uur voor je klaar staat.

Hoge kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw dierbaren.

Jarenlange ervaring

Meer dan 7 jaar ervaring met as in glas.

Het een plaatsje geven...

Ik vind het belangrijk dat ik steun kunnen bieden in het rouwverwerkingsproces.

“Waar zal ik de urn neerzetten?”, “welke kleuren wil ik laten terugkomen?” of “welke vorm vind ik mooi?”. Heel herkenbare vragen waar je mee kunt worstelen. De vraag “mag de as in glas zichtbaar zijn of liever niet?” of “welk gevoel wil je uitdrukken?” liggen wat minder voor de hand. Ik kan je helpen om die unieke urn te vinden die eer doet aan jouw dierbare overledene en jou helpt bij de rouwverwerking. Dat is mijn missie!

Welke maat urn heb ik nodig?

Wellicht voor sommigen een beladen vraag maar praktisch gezien is het nodig om te weten groot de urn moet zijn.

Als je weet wat het laatste lichaamsgewicht was van je dierbare overledene dan kun je ongeveer uitrekenen welke maat urn je nodig hebt. Gebruik daarvoor de volgende formule:

Lichaamsgewicht (in kg) X 0,04 = hoeveelheid as (in liters)

Bijvoorbeeld:

55 kg X 0,04 = 2,2 liter

75 kg X 0,04 = 3 liter

95 kg X 0,04 = 3,8 liter

Lichaamsgewicht voor crematie

Tot 1 kilo

Van 1 t/m 12 kg

Van 13 t/m 25 kg

Van 26 t/m 37 kg

Van 38 t/m 50 kg

Van 51 t/m 75 kg

Van 76 t/m 100 kg

Van 100 t/m 125 kg

Boven 126 kg

Minimale as-inhoud van de urn

0.15 liter, 150 gram

 0.5 liter (500 gr.)

1 liter (1.000 gr.)

1,5 liter (1.500 gr.)

2 liter (2.000 gr.)

3 liter (3.000 gr.)

4 liter (4.000 gr.)

5 liter (5.000 gr.)

6 liter (6.000 gr.)

Als je echt alle crematie as in de urn wilt hebben dan is het verstandig om een urn te kiezen met een maat groter. De formule geeft namelijk alleen een indicatie. Er kan namelijk altijd wat meer as overblijven. In onze winkel vind je een breed assortiment urnen die passen bij uw wens.

IK LAAT ME INSPIREREN

Door de seizoenen

Ik laat me inspireren: Dit zal betekenen dat de website mee verandert met de seizoenen en zo iedere keer weer verrassend en anders zal zijn. Mijn missie is dan ook om wat kleur te brengen in je interieur.

Dierbaren dichtbij met as in glas

Een dierbare verliezen is al zwaar genoeg. Het kan troost bieden door hem of haar altijd dicht bij je te dragen.  Met as in glas is dit mogelijk en kan het je helpen met je rouwverwerking in deze moeilijke tijd. Jouw dierbare verdient een speciale plek. Een plek waar hij of zij herinnerd kan worden voor wie hij of zij was. As in glas heeft al vele mensen troost geboden die iemand hebben verloren. Ik hoop dat het ook jou troost zal bieden. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden om het as in glas te bewaren. Op deze manier probeer ik je een klein beetje steun te bieden tijdens de rouwverwerking. Ik weet wat voor een moeilijk proces dit is. We kunnen samen nadenken over bepaalde zaken die komen kijken bij het verwerken van as in glas. Wil je bijvoorbeeld dat het as in glas zichtbaar is of juist niet? En waar wil je het bewaren? Zo gaan we samen op zoek naar een gepaste oplossing die eer doet aan jouw dierbare overledene. Er bestaan verschillende mogelijkheden om as in glas te bewaren. Zo kan er wat as in een sieraad gedaan worden. Een sieraad waar jouw dierbare overledene trots op zou zijn geweest. Door middel van een sieraad draag je hem of haar altijd dicht bij je hart. Wil je liever in huis een plekje creëren speciaal voor hem of haar? Ook dan sta ik aan je zijde en kan ik je advies geven waar nodig. Heb je interesse in as in glas? Neem gerust eens vrijblijvend contact met me op. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.
Urn druppel M Opaque natuur

As in glas als mooie herdenking

Een mooie herdenking aan je overleden dierbare in de vorm van as in glas. In mijn kunstatelier in Maastricht heb ik een uitgebreide collectie glaskunst waar wat as van je overleden dierbare in kan. Hierdoor kun jij jouw dierbare voor altijd dichtbij hebben. Dit kan in de vorm van een urn zijn, maar bijvoorbeeld ook in de vorm van as sieraden. Ik kijk graag met je mee naar wat het beste bij jou past. Je bent altijd welkom in mijn atelier in Maastricht. Hier mag je op je gemak rondlopen en kijken wat jij mooi vindt. Wat zou je dierbare mooi hebben gevonden? As in glas is een zeer mooie manier om herinneringen in leven te houden. Iedere keer dat je het as in glas ziet, zal je even terugdenken aan die mooie momenten samen. Kies je voor een prachtige glazen urn? Dan kun je een mooie en waardige gedenkplek creëren in huis. Een plek waar jullie weer voor even samen kunnen zijn. Veel mensen hechten hier waarde aan en dat begrijp ik als geen ander. As in glas is een laatste eer aan je geliefde. Daarom denk ik met alle liefde met je mee. In een sieraad of een urn die je geliefde prachtig zou hebben gevonden.

As in glas als sieraard

As in glas kun je perfect als sieraad bij je dragen. Het is een tastbare herinnering, iets waar veel mensen troost bij vinden. Een as sieraad kun je altijd bij je dragen. Op deze manier is je dierbare overledene altijd aan je zijde. Waar je ook gaat, hij of zij is dicht bij je hart. Heb je het even moeilijk? Of sta je ergens alleen voor? Houd dan het sieraad in je hand en denk aan alle mooie momenten die jullie samen hebben gehad. Bedenk je dat je er niet alleen voor staat. Je draagt hem of haar bij je. Dat geeft rust en troost. Wil je as in glas als sieraad dragen? Bespreek dan in alle rust je wensen met mij. Ik kijk naar jouw situatie en luister naar je verhaal. Alleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg voor jou en je dierbare. De assieraden zijn van hoge kwaliteit, zo hoef jij nooit bang te zijn dat jouw persoonlijke sieraad plots stuk zal gaan. Wil je je as sieraad nóg persoonlijker maken? Het is mogelijk om een naam, datum en/of vingerafdruk te laten laseren in de as sieraden. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

Een prachtige glazen urn

Niet iedereen kiest ervoor om as in glas te verwerken in een sieraad. Een glazen urn is ook een mogelijkheid. Op mijn website en in mijn atelier in Maastricht vind je prachtige urnen in unieke vormen. Want dát is wat jouw dierbare verdiend. Een uniek stuk waar het as in ere wordt bewaard. Zie je niet direct de perfecte urn die helemaal bij jullie past? Samen gaan we kijken welke urn het beste past. Ik begrijp heel goed dat een urn kopen erg emotioneel kan zijn. Daarom open ik graag de deuren van mijn atelier buiten de openingstijden speciaal voor jou. Op deze manier kun je in alle rust rondkijken en dingen bespreken. Je hoeft je geen zorgen te maken over bijzaken. Alleen jij, ik en degenen die met je mee zijn gekomen doen er op dat moment toe. Samen gaan we op zoek naar de perfecte urn die jouw dierbare overledene eer zal doen. Want dat is wat hij of zij verdiend. Wil je een keer buiten openingstijden langskomen? Je bent altijd welkom om contact op te nemen met mij. Ik sta je graag te woord.