Al ruim

0
jaar ervaring

AS IN GLAS

Voor altijd dichtbij

Meer dan

0
Tevreden klanten

As in glas bij NAN Glass & Design

Voor altijd dichtbij

Houd je dierbaren altijd dichtbij je, waar ze ook zijn. Ik heb speciaal voor jou een unieke collectie as in glas producten. Van schitterende sieraden tot hoogwaardig vervaardigde glazen urnen. Bespreek in alle rust je wensen met mij en ik ga ervoor zorgen dat jouw dierbare de urn of sieraad krijgt die hij of zij verdient.
null

Flexibele openingstijden

Wil je in alle rust rondkijken? Ik maak de deur buiten openingstijden speciaal voor jou open.
null

Gratis vullen van de urn

Ik zorg ervoor dat de door jouw gekozen urn binnen 2 uur voor je klaar staat
null

Hoge kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw dierbaren
null

Jarenlange ervaring

Meer dan 7 jaar ervaring met as in glas

Het een plaatsje geven...

Ik vind het belangrijk dat ik steun kunnen bieden in het rouwverwerkingsproces.

“Waar zal ik de urn neerzetten?”, “welke kleuren wil ik laten terugkomen?” of “welke vorm vind ik mooi?”. Heel herkenbare vragen waar je mee kunt worstelen. De vraag “mag de as in glas zichtbaar zijn of liever niet?” of “welk gevoel wil je uitdrukken?” liggen wat minder voor de hand. Ik kan je helpen om die unieke urn te vinden die eer doet aan jouw dierbare overledene en jou helpt bij de rouwverwerking. Dat is mijn missie!

Welke maat urn heb ik nodig?

Wellicht voor sommigen een beladen vraag maar praktisch gezien is het nodig om te weten groot de urn moet zijn.

Als je weet wat het laatste lichaamsgewicht was van je dierbare overledene dan kun je ongeveer uitrekenen welke maat urn je nodig hebt. Gebruik daarvoor de volgende formule:

Lichaamsgewicht (in kg) X 0,04 = hoeveelheid as (in liters)

Bijvoorbeeld:

55 kg X 0,04 = 2,2 liter

75 kg X 0,04 = 3 liter

95 kg X 0,04 = 3,8 liter

Lichaamsgewicht voor crematie

Tot 1 kilo

Van 1 t/m 12 kg

Van 13 t/m 25 kg

Van 26 t/m 37 kg

Van 38 t/m 50 kg

Van 51 t/m 75 kg

Van 76 t/m 100 kg

Van 100 t/m 125 kg

Boven 126 kg

Minimale as-inhoud van de urn

0.15 liter, 150 gram

 0.5 liter (500 gr.)

1 liter (1.000 gr.)

1,5 liter (1.500 gr.)

2 liter (2.000 gr.)

3 liter (3.000 gr.)

4 liter (4.000 gr.)

5 liter (5.000 gr.)

6 liter (6.000 gr.)

Als je echt alle crematie as in de urn wilt hebben dan is het verstandig om een urn te kiezen met een maat groter. De formule geeft namelijk alleen een indicatie. Er kan namelijk altijd wat meer as overblijven. In onze winkel vind je een breed assortiment urnen die passen bij uw wens.

IK LAAT ME INSPIREREN

Door de seizoenen

Ik laat me inspireren: Dit zal betekenen dat de website mee verandert met de seizoenen en zo iedere keer weer verrassend en anders zal zijn. Mijn missie is dan ook om wat kleur te brengen in je interieur.

Dierbaren dichtbij met as in glas

Met as in glas heb je een overleden dierbare voor altijd dichtbij. Ik denk graag met je mee naar mogelijkheden om het as in glas te bewaren. Op deze manier probeer ik je steun te bieden tijdens de rouwverwerking, een moeilijk proces. We kunnen samen nadenken over zaken die een rol spelen zoals, mag de as in glas zichtbaar zijn of liever niet, zijn er meerdere gezinsleden die graag ook wat as zouden willen hebben? In dit proces gaan we samen op zoek naar een gepaste mooie oplossing die eer doet aan jouw dierbare overledene.

As in glas als mooie herdenking

Een mooie herdenking van je overleden dierbare in de vorm van as in glas. Dit kan in de vorm van een urn zijn, maar bijvoorbeeld ook in de vorm van as sieraden. Ik denk graag met je mee naar wat het beste bij jou past. Wil je meer informatie? Kom gerust eens langs of maak een afspraak buiten onze winkelopeningstijden, dan kunnen we samen in gesprek gaan over de mogelijkheden.