Kunstenaars opgelet!

Ben je kunstenaar?

En wil je niet meer naar kunstmarkten in de buitenlucht?
Wil je graag een nieuw publiek bereiken, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken?

Dan is het mogelijk om bij ons te komen exposeren! Wij zitten op een prachtige A-locatie in Wyck- Maastricht! De Rechtstraat wordt de mooiste straat van Maastricht genoemd door veel bezoekers van mijn winkel en daar ben ik uiteraard heel trots op. Met mijn vele jaren ervaring in de retail ben ik in 2016 gestart met mijn eigen winkel als glaskunstenaar in Sittard. Na 2 jaar werd al snel duidelijk dat mijn winkel moest verhuizen naar deze mooie straat in Maastricht. Nu wil ik deze toplocatie graag delen met andere kunstenaars.

 

Ben je door mijn verhaal nieuwsgierig geworden?

 

Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *